Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet16g18kcal3.8g0g0.3g0g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi jyvät 9g13kcal0.3g2.3g0.2g0.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)21g8.5kcal0.4g1.7g0g0g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1.1g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g105kcal9.6g10g2.6g1.4g
Valittu annoskoko65g52kcal4.8g5g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal2.4g2.5g0.7g0.4g
Arvot/100g100g81kcal7.4g7.7g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813