Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 44g63kcal7g0g3.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl18g59kcal0.3g0.5g6.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g252kcal14.8g2.8g20g0g
Valittu annoskoko65g126kcal7.4g1.4g10g0g
Annoskoko puolitettuna33g63kcal3.7g0.7g5g0g
Arvot/100g100g194kcal11.3g2.1g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502