Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)16g35kcal3.9g0g2.1g0g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale8.2g28kcal1.8g0g2.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g27g19kcal0.4g4.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g176kcal12.4g8.8g9.4g0.2g
Valittu annoskoko65g88kcal6.2g4.4g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g44kcal3.1g2.2g2.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.5g6.7g7.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576