Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia37g52kcal6.4g0g3g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)3.4g13kcal0.4g2.6g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.5g7kcal0.6g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g147kcal15g5.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko65g73kcal7.5g2.8g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g37kcal3.8g1.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.5g4.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112