Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä20g22kcal1.5g3.5g0.1g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 12g38kcal3.1g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g149kcal9.8g10.2g7.2g4.6g
Valittu annoskoko65g75kcal4.9g5.1g3.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna33g37kcal2.5g2.6g1.8g1.2g
Arvot/100g100g114kcal7.5g7.8g5.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826