Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g14g49kcal3.7g0.4g3.8g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g3.4g15kcal0.7g1.3g0.8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 28g6.7kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät20g20kcal3.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g181kcal16.2g5g10.4g1.2g
Valittu annoskoko65g91kcal8.1g2.5g5.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g45kcal4.1g1.3g2.6g0.3g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779