Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste9g70kcal0g0g7.7g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g2.8g10kcal0.4g1.9g0g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas19g64kcal2.4g12.7g0.3g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Rice Dream, riisimaito4.7g2.2kcal0g0.4g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g11g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g401kcal7.6g51.6g17.8g2.8g
Valittu annoskoko65g201kcal3.8g25.8g8.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna33g100kcal1.9g12.9g4.5g0.7g
Arvot/100g100g307kcal5.8g39.5g13.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915