Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki38g34kcal5.6g0.9g0.7g0g
Kauralese 3.4g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g171kcal18.2g5.2g8g1.2g
Valittu annoskoko65g85kcal9.1g2.6g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g43kcal4.6g1.3g2g0.3g
Arvot/100g100g131kcal13.9g4g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396