Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g36g27kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g16g37kcal1.9g0.4g3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.7g1.7kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g137kcal5.2g14.2g6.2g1.4g
Valittu annoskoko65g69kcal2.6g7.1g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal1.3g3.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g105kcal4g10.9g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219