Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit8.4g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g23g80kcal3.3g0g7.3g0g
Broilerinfilee (Snellman)34g28kcal5.5g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g237kcal18.2g1.6g17.4g0g
Valittu annoskoko65g118kcal9.1g0.8g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna33g59kcal4.6g0.4g4.4g0g
Arvot/100g100g181kcal13.9g1.2g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231