Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 10g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3g10kcal0.4g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g115kcal8.8g9g4.6g1g
Valittu annoskoko65g58kcal4.4g4.5g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g29kcal2.2g2.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g88kcal6.7g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661