Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g17g47kcal0.3g12.8g0g1.1g
Saksanpähkinä 38g259kcal5.6g1.3g24.8g6g
Kookoshiutale 6.7g44kcal0.5g0.4g4.3g1.1g
Hunaja 2.9g9kcal0g2.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g722kcal12.8g34.2g58.2g16.4g
Valittu annoskoko65g361kcal6.4g17.1g29.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna33g180kcal3.2g8.6g14.6g4.1g
Arvot/100g100g553kcal9.8g26.2g44.6g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742