Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)6.2g22kcal0.9g4.4g0.1g0.3g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g14g38kcal1.3g6.5g0.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g244kcal14g22.6g10.4g1.8g
Valittu annoskoko65g122kcal7g11.3g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g61kcal3.5g5.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.3g8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657