Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g23g57kcal1.3g0.7g5.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl8.7g12kcal1.1g0g0.7g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi7.5g34kcal0.5g4.5g1.6g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g398kcal6.4g34.4g26g0.4g
Valittu annoskoko65g199kcal3.2g17.2g13g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g100kcal1.6g8.6g6.5g0.1g
Arvot/100g100g305kcal4.9g26.3g19.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039