Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2.3g5.4kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g229kcal6.8g45.6g1g4g
Valittu annoskoko65g115kcal3.4g22.8g0.5g2g
Annoskoko puolitettuna33g57kcal1.7g11.4g0.3g1g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248