Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 50g42kcal9.2g0g0.6g0g
Pekoni rasvainen 7g26kcal0.8g0g2.6g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g154kcal21.4g0.2g7.6g0.8g
Valittu annoskoko65g77kcal10.7g0.1g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g39kcal5.4g0.1g1.9g0.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900