Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 9g29kcal2.6g0.2g2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.4g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g14g4.5kcal0.5g0.6g0g0g
Rusina 1.9g5.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 2g6.8kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g138kcal7g17.8g4g0.6g
Valittu annoskoko65g69kcal3.5g8.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal1.8g4.5g1g0.2g
Arvot/100g100g105kcal5.4g13.6g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428