Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 14g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Nauris 11g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.8g11kcal0.7g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g80kcal4.4g5.6g3.6g1.8g
Valittu annoskoko66g40kcal2.2g2.8g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal1.1g1.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.3g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713