Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 5.3g16kcal0.5g2.7g0.1g0.7g
Puolukka 7g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g39kcal1g7g0.2g1.8g
Valittu annoskoko65g20kcal0.5g3.5g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315