Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Porkkanaraaste 200g19g5.1kcal0.1g1g0g0.5g
Tomusokeri 1dl=60g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 9g27kcal1g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g374kcal5.2g44.2g18.8g1.8g
Valittu annoskoko65g187kcal2.6g22.1g9.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g94kcal1.3g11.1g4.7g0.5g
Arvot/100g100g286kcal4g33.8g14.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696