Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g36kcal0.6g3.6g1.8g1.2g
Valittu annoskoko66g18kcal0.3g1.8g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g9kcal0.2g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g27kcal0.5g2.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011