Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk38g10kcal0.2g2g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g105kcal9g4.8g5.6g1.2g
Valittu annoskoko66g52kcal4.5g2.4g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal2.3g1.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.7g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803