Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g10g60kcal2.1g0.7g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g406kcal12g3.4g38g0g
Valittu annoskoko66g203kcal6g1.7g19g0g
Annoskoko puolitettuna33g101kcal3g0.9g9.5g0g
Arvot/100g100g310kcal9.2g2.6g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903