Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g6.7g8.5kcal1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g36kcal2.4g2.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko66g18kcal1.2g1.2g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g9kcal0.6g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391