Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g15g5.1kcal0g1.1g0g0.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g15g13kcal0.2g2.8g0.1g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen13g90kcal0g0g10g0g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)15g56kcal2.1g8.3g1.2g1.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g390kcal4.6g40g22.6g4.6g
Valittu annoskoko65g195kcal2.3g20g11.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna33g98kcal1.2g10g5.7g1.2g
Arvot/100g100g299kcal3.5g30.6g17.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864