Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Naudanliha keskiarvo 25g38kcal4.8g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)13g2.3kcal0.2g0.2g0g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g111kcal10.6g5.4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko66g56kcal5.3g2.7g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal2.7g1.4g1.2g0.4g
Arvot/100g100g85kcal8.1g4.1g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032