Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g195kcal17g5.2g11.8g0.8g
Valittu annoskoko66g98kcal8.5g2.6g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g49kcal4.3g1.3g3g0.2g
Arvot/100g100g149kcal13g4g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897