Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g12g42kcal1.5g7.5g0.4g1.1g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 17g32kcal3.3g0.1g2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.1g5.8kcal0.1g0.1g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)2.7g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g189kcal10.6g18.4g7.4g3.2g
Valittu annoskoko66g94kcal5.3g9.2g3.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna33g47kcal2.7g4.6g1.9g0.8g
Arvot/100g100g144kcal8.1g14g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124