Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)12g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Nauris 4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g48kcal1.8g6.2g1.2g2g
Valittu annoskoko66g24kcal0.9g3.1g0.6g1g
Annoskoko puolitettuna33g12kcal0.5g1.6g0.3g0.5g
Arvot/100g100g37kcal1.4g4.7g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753