Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g61g83kcal10.4g1.3g4.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.4g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g207kcal21.4g2.6g13g0g
Valittu annoskoko66g104kcal10.7g1.3g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna33g52kcal5.4g0.7g3.3g0g
Arvot/100g100g158kcal16.3g2g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679