Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 5.9g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fariinisokeri1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.6g3.1kcal0g0.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g3.3g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Kuhafile, raaka44g32kcal7.1g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g137kcal15g7.2g5g0.4g
Valittu annoskoko66g68kcal7.5g3.6g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal3.8g1.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.5g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833