Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino10g33kcal2.2g5.2g0.4g0.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g16g10kcal2g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g4.1g1.7kcal0.4g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g143kcal15.2g11g4g1.2g
Valittu annoskoko66g71kcal7.6g5.5g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g36kcal3.8g2.8g1g0.3g
Arvot/100g100g109kcal11.6g8.4g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930