Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus4.7g16kcal1.1g2.5g0.2g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g17g4kcal0.2g0.6g0.1g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g171kcal17g7g8.2g0.8g
Valittu annoskoko66g86kcal8.5g3.5g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g43kcal4.3g1.8g2.1g0.2g
Arvot/100g100g131kcal13g5.3g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426