Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g60g63kcal4.8g8.3g1.2g6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g189kcal11.6g16.6g8.6g12g
Valittu annoskoko66g94kcal5.8g8.3g4.3g6g
Annoskoko puolitettuna33g47kcal2.9g4.2g2.2g3g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.6g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308