Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g2.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g7.8g19kcal1.2g0.7g1.2g0g
Makaroni, tumma 6.3g23kcal0.8g4.1g0.2g0.4g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.8g1.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g119kcal4.8g16.4g2.8g1.6g
Valittu annoskoko66g60kcal2.4g8.2g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g30kcal1.2g4.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g91kcal3.7g12.5g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735