Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 47g68kcal7.5g0g4.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g9g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Aurajuusto5.6g19kcal1.1g0g1.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.2g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g199kcal18g0.8g13.6g0g
Valittu annoskoko66g100kcal9g0.4g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna33g50kcal4.5g0.2g3.4g0g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.6g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022