Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.5g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g3.1g10kcal1g1.7g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g9g16kcal0.2g0.1g1.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g373kcal28g8.2g25.4g0.6g
Valittu annoskoko66g186kcal14g4.1g12.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g93kcal7g2.1g6.4g0.2g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.2g19.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658