Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile38g50kcal7.1g0.3g2.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g20g55kcal3.5g0.1g4.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.4g24kcal1.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g257kcal24.4g0.8g17.4g0g
Valittu annoskoko66g129kcal12.2g0.4g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna33g64kcal6.1g0.2g4.4g0g
Arvot/100g100g196kcal18.6g0.6g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731