Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g4.4g25kcal1g0.9g2.2g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g8.2g23kcal2.4g0.3g1.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g14g37kcal2.7g0.1g3g0g
Pakastepinaatti rainbow16g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 11g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g2.7g7.3kcal0.8g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g264kcal17g3.6g20.8g0.4g
Valittu annoskoko66g132kcal8.5g1.8g10.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g66kcal4.3g0.9g5.2g0.1g
Arvot/100g100g201kcal12.9g2.7g15.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697