Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g23g51kcal4.3g0g3.8g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus11g38kcal1.5g0.1g3.5g0g
Herne kuivattu31g88kcal5.6g15.2g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g355kcal22.8g30.6g15.2g6.2g
Valittu annoskoko66g178kcal11.4g15.3g7.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna33g89kcal5.7g7.7g3.8g1.6g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.3g11.6g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161