Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 10g52kcal0.1g0.1g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g11g38kcal1.5g6.1g0.8g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g16g5.1kcal0.2g1g0.2g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g302kcal6.4g32.6g16.2g0.2g
Valittu annoskoko66g151kcal3.2g16.3g8.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g75kcal1.6g8.2g4.1g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.8g12.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618