Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g15g58kcal3.5g0.2g4.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.6g14kcal1.2g0g1g0g
Ricotta, Castelli18g31kcal2.4g0.5g2.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voi 3.6g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g347kcal18.2g5.6g27.6g0.2g
Valittu annoskoko65g173kcal9.1g2.8g13.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g87kcal4.6g1.4g6.9g0.1g
Arvot/100g100g265kcal13.9g4.3g21.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194