Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g12g53kcal0.9g8.1g1.9g0.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.7g2.3kcal0.6g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl8.2g4.9kcal0.3g0.4g0.2g0g
Maitorahka (Pirkka)27g18kcal3.3g1.1g0.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g1.6g6.6kcal0g1.4g0.1g0g
Vadelma 7.7g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 4.4g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g235kcal10.4g23.2g11g1.8g
Valittu annoskoko66g118kcal5.2g11.6g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g59kcal2.6g5.8g2.8g0.5g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.7g8.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475