JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Kani 39g64kcal8.3g0g3.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.6g0.5kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Paprika punainen 5.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g3.6g1.1kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g163kcal16.8g1.2g9.4g0.4g
Valittu annoskoko66g81kcal8.4g0.6g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal4.2g0.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal12.7g0.9g7.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386