Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty32g94kcal7.1g14.6g0.5g0g
Oliiviöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.2g8.4kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g275kcal15g33.2g8.6g1.4g
Valittu annoskoko66g138kcal7.5g16.6g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g69kcal3.8g8.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.2g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903