Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g18g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nautajauheliha 15%14g29kcal2.5g0g2.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1.8g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Munakoiso 26g5.9kcal0.1g0.8g0.1g0.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.8g3.5kcal0g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g110kcal6.4g4.6g7.2g1.8g
Valittu annoskoko66g55kcal3.2g2.3g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal1.6g1.2g1.8g0.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g3.5g5.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465