Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 18g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl8.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g104kcal6.8g7g4.8g1g
Valittu annoskoko66g52kcal3.4g3.5g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal1.7g1.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.2g5.3g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759