Kesäbroileri

Tee marinaadi: 1 sitruunan mehu, sitruunan kuorta 2 tl, öljyä 2 rkl, suola, mustapippuri, tuore minttu, 1 chili pieni,
Mausta marinaadilla broilerit ja anna olla marinaadissa väh. 1 tunti.

Pilkkoa kasvikset ja laita brilerit ja kasvikset laakeaan vuokaan , päälle kasvikset ja kaada marinaadi kaiken päälle.

Uuniin 200 astetta ja noin 45-60 . Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee21g22kcal4.8g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa17g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Broilerin nahaton rintafilee3.5g3.6kcal0.8g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g83kcal11.8g3.2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko66g41kcal5.9g1.6g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal3g0.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g63kcal9g2.4g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375436