Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g13g43kcal2.1g8.1g0.3g0.8g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g20g18kcal4g0g0.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g7.1g4.3kcal0g1.1g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g13g7.8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g177kcal13.2g20.6g4.8g2g
Valittu annoskoko66g88kcal6.6g10.3g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna33g44kcal3.3g5.2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g134kcal10g15.6g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885