Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)12g7.8kcal1.8g0g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 12g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 3.9g2.8kcal0g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 6.3g1.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g75kcal6.6g5.6g2g1g
Valittu annoskoko66g38kcal3.3g2.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g19kcal1.7g1.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal5g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170